kaoosss!

dagen har varit sjukt jobbig, första lektionen var SO där vi skulle ha prao-redovisning.vi fick 20minuter på oss innan allt skulle börja sedan så for bara våran lärare bort,hon försvann bara.. jaha.. det gick väl nästan 30 minuter när hon kom tillbaka och då var det typ 10 minuter kvar av lektionen så då hann vi inte redovisa.. och medans hon var borta var det kaos i klassen.innbandyn gick rätt så bra sedan hande vi hål i ungefär 1,5 timme så då chillade vi bara runt tills det blev engelska med våran vikarie,vi fick veta att vi skulle ha grupp arbete om australien.vi började som smått men vi kom typ ingen vart.tyskan gick helt okej sedan var det kemi som vi typ var 7 10 stycken på.. allt var kaos,mitt huvud är krossat! att ingen kan förstå.precis ingen..

fobollsträningen ikväll var helt okej,nu taggar vi träningsmatch på söndag! :)
tjjejjeerrr det bliir vinst va?! (a)
helgen är helt fullspäckad,orkar inte ens tänka på den.
,jag lämnar er här,dax för fika efter plugget ,eran felicia.

så misslyckat,så idiotiskt,så onödigt och så pinsamt. varför jag?

finns inga ord,

vad ska man kalla det? jag säger,otur i turen..
varendra dag,varja morgon, vara timme,varje minut,varje sekund.
hur ska jag säga det.? känner mig rent otrygg,rädd,besviken och förbannad!
har ni ingen hjärna att tänka med själv? ...man börjar ju undra..
ni ska veta att det är inte kul att vakna upp på morgonen,att känna,åh inte nu igen,jag kan sova ett tag till.
det är precis så jag känner just nu. och det är inte bara det,det händer tusen andra saker som trycker ner en,
saker som jag inte ens skulle ha reagerat på om det inte vore som det är..
vet inte vad jag ska berätta, hur mycket jag än försöker,hur mycket jag än pratar med er så sker ingen förändring.
vad ska jag mer måsta säga!?
det känns inte värt att berätta nått när det inte blir någon förändring,så nu skiter jag i,allt blir bara sämre.

det kanske inte syns,
det kanske inte märks,
jag har döljt det bra,
frågan är hur länge till?

 







nu blire städning sen sägen och pusta ut.
pussar eran felicia.

ännu en långdragen söndag på schemat

gårdagen var helt okej,under dagen var jag ute med mamma och bror, vi for runt och tittade på möbler/hyllor och sånt till mitt rum men vi hittade inget :( . kvällen spenderade jag med victoria.vi bastade en stund och hade riktigt mysigt
sedan så gick vi upp till lägenheten och såg robinsson
och åt lite go saker! tack för kvällen vännen!

idag har jag försökt få till prao-uppgiterna som har gått sisådär..
pratet är klart,bilderna är nästan klara så det blir säkert bra.
eller...jag hoppas iallfall det.

snart är det lunch och sedan ska jag väl sitta och dega här hemma.
orkar verkligen inte göra någonting!
blev iallfalll 0-0 mellan sverige portugal igår,ändå bra spelat mot dom?
men det skulle ha varit bäst om vi skulle gjort ett mål och vunnit över dom
och visat dom där profsen vad fan vi är för några! (a)

            måste säga att jag saknar sjukaste mycke! sum09?  (L)(L)
 

(L)


upp och ned, ned och upp

vi börjar med att i onsdags var jag i resturangen och pryade, det var väldigt roligt.man fick göra dom sysslor dom gjorde förutom att stå i kassan då.. men det var sjukt värt och jag har nästan fixat ett sommarjobb där tills isommar eller nästa sommar! :) yyey!
igår så var jag på ett flygbolag som heter norwiegen nått sånt! men iallafall,där fick jag hjälpa till med in checkningen och sånt,det var rätt kul!
och idag.... då har jag varit en sväng i tornet,dock inte så länge men det var ändå rätt så kul. har inte så mycket att berätta! :)

gick ensväng på stan idag efter jobbet och köpte en tröja fråån rut, 99kr.

köpte en liten smaskig godispåse och for hem, kan nog inte kalla det jag gjort i eftermiddag som en bra laddning för läns ikväll? njaa... inte direkt! får se hur de går ikväll,huvudet gör ont,kroppen skriker! det är bara att bita ihop.

måste gå och fixa lite mat, sköt om er! , felicia



i'm gonna be right there.

tiden bara rinner iväg

åh,blir så sjukt trött och sliten när man måste upp klockan sex varje morgon och fara på träning och sedan inte komma hem förnst klockan sju. denna vecka tar snart kål på mig!
hann inte blogga igår och tuvärr inte så mycket idag heller, ska snart iväg på gården med linnéa och emma sedan blir det sängen direkt när jag kommer hem,är så tröööttt! igår gick jag och la mig vid halv tio, sjukaste!

tänkte visa en liten bild på mig från i tisdags när vi hade rökdykarövning! :)
man ser ju lite rolig ut (A)



pussar till dig från mig.
skriver imorgon om resten av veckan!

pirr i magen 7000!

prao dag 2

denna dag har jag som sagt varit på brand avdelningen.imorse sa min pappa att det kanske blir ganska mycket lyssna och så idag.det började att jag kom till jobbet och vi gick och kollade så allt var på plats inför "rökdykar övningen" som skulle vara på morgon kvisten.. sedan så begav vi oss ut i en av brandbilarna och en brandförman visade mig runt,vi for ut till övningsbanan och testade vatten kanonerna på bilen osv.. sedan när vi kommit tillbaka kollade vi allt som fanns i bilen osv..TILLSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! radion började prata,en röst talade väldigt länge och brandförmannen kollade på mig med uppspärrade ögon (ungfär) . vi hade fått ett akutlarm om att ett litet flygplan på 8 personer hade larmat om att dom troligtvis inte får ner alla landningshjulen,det under nosen (längst fram på planet). min mage vibbrerade nästan av pirr...
vi tog och gjorde iordning allt och satte oss i bilarna och for ut till start possition och väntade på att det skulle komma osv..
efter som det lyser lampor inne i flygplanet när alla hjulen är klara för landning.och då hade en lampa inte börjat lysa och då uppfattar man ju det som om hjulet inte är kklart vilket det var så allt gick bra! tuurr!
sen fikade vi och pratade om vad som var bra och dåligt med det som hände och hur vi tog det osv.. för att ingen ska gå och känna nått efteråt..
sen så har vi haft den där övningen som gick rätt så bra,bilder på mig i den "cooola" dräckten kommer ut senare när jag fått bilderna!
kan inte kalla denna dag,som min pappa menade på den,bästa dagen på praoen hittills! :D


första fotbolls träningen ute,den hade vi ikväll.riktigt kul,jag är helt chockad över hur bra vi igentligen var! trodde aldrig något sådant! :) bra slit idag tjejer!!!
nu väntar läxor puhh.orkar inte göra dom helt ärligt.. ni skulle sett hur trött jag var imorse,pappa väckte mig som vanligt klockan sex och bilen går tjugo i sju ungefär....jag var typ uppe halv sju! det här tar kol på mig..

tack,för att du lyssnar.
guld värt!

eran felicia.




eviga dagar,evigt tjafs

prao dag 1

har varit helt okej,befann mig i butiken denna dag.tillsammans med eva och ida,mycket trevliga människor! men måste erkänna att det är ett evigt farande,denna dag har sett ut på ett ungefär såhär:
  • 06,00 kliver upp,fikar osv..
  • 06,40 far jag och pappa till flygplatsen
  • 07,00 börjar jobbet
  • 08,15 (tex, går ett flyg) då öppnar vi butiken 07,15
  • 08,15 går flyget då stänger vi och väntar tills nästa flyg går osv...

och emellan varje flyg går man upp till fika rummet som typ är sju trappor upp,jag hittade inte ens igen vart jag hängde av mit ytterkläderna imorse när jag skulle gå hem.. sjukt!
aja,imorgon ska jag vara brandmännen,och då blire brand övning!  låter väl lite reskabellt för min del?(A) aja,
LAG HÖST VANN IDAG :] annars har jag haft fotbollsmöte,så har lite jobb som jag måste hinna med att göra innan natten och innan mina föräldrar får spunk att jag sitter här så....
jag lämnar er här och nu,pussar eran felicia.

kan aldrig släppa låten...
hur mycket jag än lyssnar,
måns zelmerlöv - hope and glory


ÄSKLINGAR


en bra helg måste inte vara i stan

en hel helg i stugan är inte helt fel ibland.ibland hatar jag verkligen att fara dit,vill bara vara hemma..
men ihelgen har hela familjen varit där,måste säga att vädret har varit älskat!
igår for vi ut med två packade skotrar och en släde ut på isen och sedan hittade vi en liten mysig plats bredvid hamnen där vi gjorde upp en eld och gjorde lunch.solen lyste så man fick tårar i ögonen,det blåste lite lätt sådär..
man satt på fällen i snön och njöt och hande riktigt trevligt.när det passade oss gav vi oss ut och slängde oss och gled runt på den blanka isen.vissa stunder låg man ner och bara blundade och verkligen kände hur skönt det var att bara vara,bara vara här,känna lugnet och bara vara för engång skull..

men nu är man på hemma på ersboda,sitter här och fixar lite på datorn,och precis som jag gör här.
jag uppdaterar lite här vars.ska ta och lägga upp en bild på mitt ny färgade och slingande hår som vi också hunnit med att göra i helgen.både jag och min syster har fått en ny fin färg på håret jämfört med förut..
äntligen sker det lite förändringar på mitt hår,har ungefär haft en decimeters utväxt från jag fixade mitt hår senast.kan med helat hjärta säga att det var ett bra tag sedan,två år kanske? nja..men nått sånt!

klockan har precis tickat förbi halv två och det betyder att mamma snart kommer hem med bilen så vi kan fara ner ensväng på stan och titta lite på skor och så.sedan klockan tre har p93/94? match sedan klockan fyra så har p95 match mot holmsunds p96.så det blir nog att sitta på ersäng ett tag i eftermiddag med linnéa och någon till kanske.kan nog bli rätt så trevligt..
sedan vid fem så kommer det bli ännu trevligare för då är det go middag här hemma.farfar min bjuder på kina mat och liknande!

på återseende, eran felicia.



alltid nya begymmer

när man just har blivit frisk,återställd ,spelklar osv så ska man återigen bli "skadad" igen..
av en andledning som jag själv inte vet hur? vaknade imorse av att jag hade ont i armen,jag kollade och tänkte...
amen det där hade jag ju igår efter träningen så det är lugnt,men det gjorde ju betydligt mycket ondare än igår.
aja,det går säkert över.jag satte mig upp i sängen och skulle ta dom första stegen på morgon kvisten när jag märkte,
fan vad ont i låret jag har! vad har jag gjort?!
jag började fillura lite,men inget kom jag på.. jag kunde konstatera att jag inte gjort mig illa i låret varken på träningen eller på gården.men vart skulle jag då fått ont någonstans? hm..har jag varit dum mot mig själv i sömnen och kanske slagit till mig? sparkat mig själv kanske?
den frågan återstår..så himla irreterad,när vart hur?
träningen idag gick ju åt skogen,låret krampar,konditionen är nere på botten just nu,magen kurrar .
Lag höst förlorade idag också,vi spelade deffinitift inte lika bra som vi gjorde igår.jämfört med igår så var vi nere i korpen idag,sjukaste! på måndag blir det skärpning.

har just tagit reda på lite med fakta om den amerikanska revolutionen,nämligen om boston tea party.vilket jag inte fattar många meningar av menmen.. imorgon blir det ett seminarium på skolan om det.mycket tur att vi har det istället för prov,annars skulle det lukta ig varning om mig resten av dagen!

nu ska jag ta och snygga till lite i mitt rum sedan ta och läsa igenom min fakta och leta reda på lite olikheter osv..
ha en fortsatt bra kväll,eran felicia.

"ersängsskolan i lågor"

passar på att bjuda på en bild..


tagen från frida.

shiet happening..

brand på umeå skola!

någon har tänk eld på en soffa inne i ersängsskolan.
brandpersonalen har nu släckt branden men lokalen
är fortfarande rökfylld..


vad säger man?
ändå tragiskt,men att få sluta är ju aldrig fel!
medtanke på att vi fick stå ute i bara sockar och så ungefär en halv timme, kanske lite mer eller lite mindre?
men det kändes iallfall som hur länge som helst,och kallt var det må jag lova..
tur att solen har tittat fram idag,bättre att stå ute i sol än att stå ute i spö regn iallfall!

nu blir det chill ett par timmar sedan ska jag pallra mig till bussen och ta en sväng på gymmet innan träningen börjar..
åhh! idag börjar kampen,kampen mellan dom två lagen vår & höst!
vilket lag är det som tar hem seger?
det återstår att se om ett par veckor..

har du haft en stressig dag? eller bara är uppe i varv?
ta och lyssna på den här låten så ska du känna att du snart är nere på normal temperatur igen (A)


long time ago..

nu ska jag göra back in bussines!
hur det kommer att gå vet jag inte,men jag kan nästan säga säkert att det inte kommer uppdateras lika ofta som förut.
kvällen har bara bestått av pluggande tills engelska provet imorgon och jag kan inte säga att det gått speciellt bra men helt okej.ska ta och pallra mig till köket,ta lite fika mysa en stund i soffan sedan krypa ner till sängs..

så jag lämnar er för denna gång,på återsende..

RSS 2.0